OndernemingsDoen

Waar zetten we onze energie, passie en middelen de komende jaren voor in? Waar willen we ontwikkelen, impact maken, een bijdrage leveren? Die onderwerpen stonden op de kaart bij de presentatie van ons nieuwe OndernemingsDoen. Ons nieuwe ondernemingsplan 2024-2028. We dopen het OndernemingsDoen omdat we voor grote uitdagingen staan die vrágen om actie. Om het verschil te maken zetten we kleine en grotere stappen. Samen. Daarbij kan íedereen een steentje bijdragen: collega’s, partners en huurders. Samen doen!

Ook de doelen waar we impact op willen maken bepaalden we al samen. We vroegen stakeholders om met ons mee te denken: huurders, gemeenten, zorgorganisaties, de stadsbank, studenten, collega corporaties. Met de Strategic Development Goals van de Verenigde Naties als basis leverde dat mooie gesprekken op. Heel veel inspiratie. Én de basis voor de ontwikkeldoelen waar we aan gaan werken. De maatschappelijke uitdagingen waarop we impact willen maken:
- Geen armoede
- Duurzame steden en gemeenschappen
- Goede gezondheid en welzijn
- Samenwerking
- Huisvesting

De ontwikkeldoelen én ons DNA vormen het kompas dat ons de komende jaren de weg wijst. Meer weten? Neem een kijkje in ons OndernemingsDoen via deze link. Meepraten of -doen? Dat kan natuurlijk ook. We horen graag van je!