Vanaf nu vind je ons woningaanbod op WoningHuren.nl

Op WoningHuren.nl vind je vanaf nu het woningaanbod van Domijn en 12 andere woningcorporaties. Samen willen we het vinden van een huis zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. De corporaties verhuren woningen in Twente, de Achterhoek en sommigen ook daarbuiten. Je hebt nog maar één inschrijving nodig om op woningen van alle corporaties te reageren. Handig als je in meerdere gemeenten op zoek bent naar een woning. Of als er meerdere corporaties woningen aanbieden in de gemeente waar je zoekt.

Je ontvangt een activatiemail van WoningHuren.nl
Stond je al bij ons ingeschreven als woningzoekende? En heb je geen bezwaar gemaakt tegen het overzetten van je gegevens? Goed nieuws! Dan hebben wij jouw inschrijving overgezet naar WoningHuren.nl. Je ontvangt op 28, 29 ,30 of 31 maart een activatiemail van WoningHuren.nl. Heb je na 31 maart geen mail ontvangen, maar had je die wel verwacht? Neem dan even contact met ons op. 

Woningen staan tijdelijk langer online
Dit doen we omdat we niet willen dat je een kans op een woning mist. Zo heb voldoende tijd om je account te activeren en WoningHuren.nl te ontdekken. De eerste advertenties staan minimaal t/m dinsdag 4 april 2023 online

Inschrijven op Domijn.nl is niet meer mogelijk
Ons woningaanbod staat vanaf nu op WoningHuren.nl. Je schrijft je gemakkelijk in op WoningHuren.nl als je zoekt naar een woning. 

Meer weten?
Neem alvast een kijkje op WoningHuren.nl. Daar vind je een overzicht van veelgestelde vragen met antwoorden.