Mijn Wijk

Enschede Noord en Lonneker

Onder stadsdeel Noord vallen de wijken Twekkelerveld, Deppenbroek, Mekkelholt en het dorp Lonneker. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Wijkbeheerders Roy (Twekkelerveld en Lonneker) en Samuel (Mekkelholt, Roombeek en Deppenbroek).

Enschede Oost

Onder stadsdeel Oost vallen de wijken Schreurserve, Diekman, Hogeland-Zuid, Wooldrik, Velve Lindenhof en Glanerbrug. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Wijkbeheerders, Ellen en Danique. Of met huismeester Frits.

Enschede West

Stadsdeel West bestaat uit de wijken Boswinkel en Stadsveld.Heb je vragen? Neem dan contact op met onze wijkbeheerders Mitchel of Collin.

Enschede Zuid

Onder stadsdeel Zuid vallen de wijken Wesselerbrink Noord en - Zuid. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Wijkbeheerders Jacques en Danielle. 

Enschede Centrum

Stadsdeel Centrum is het gebied binnen de singels. In het Centrum liggen de wijken Binnenstad, De Bothoven, Boddenkamp, Hogeland-Noord, De Laares, Horstlanden-Veltkamp, Lasonder en Het Zeggelt. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Wijkbeheerder Andreas en huismeester Vladimir.  Voor de dr  Benthemstraat kun je contact opnemen met Wijkbeheerder Samuel.

Haaksbergen en Buurse

Onder Haaksbergen valt ook het dorp Buurse en St. Isidorushoeve. Heb je vragen? Dan kun je terecht bij Jan , wijkbeheerder Haaksbergen,Buurse en St. Isidorushoeve.

Losser, Overdinkel, Beuningen, De Lutte

Losser, Overdinkel, Beuningen en De Lutte vallen samen onder de wijkbeheerders Henk en Bas. Heb je vragen? Neem dan contact op met Harry of Bas.