Voel je thuis

"Thuis is de belangrijkste plek in ons leven. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een ‘thuis’. Daarom zetten wij ons, samen met onze huurders en partners, in voor fijne woningen, straten en buurten. Ieder pakt daarbij zijn eigen verantwoordelijkheid. We zijn altijd duidelijk in wat wel of niet kan, maken dingen niet ingewikkelder dan ze zijn en denken graag mee. We houden van korte lijnen en vooral van persoonlijk contact. Hiervoor zetten we ons met hart en ziel in en dat voel je."

Onze ambities

Op basis van vele mooie en leerzame gesprekken met medewerkers, huurders en partners maakten we het ondernemingsplan voor 2020-2023. Het is onze koers en geeft aan hoe wij mensen zichzelf thuis laten voelen. Onze vijf belangrijkste ambities uit dit plan zijn:

  1. Met hart en ziel zetten we ons in om huurders fijn en betaalbaar te laten wonen en voldoende woningen beschikbaar te hebben.
  2. Ieder contact en elke verhuring is ráák.
  3. Een duurzame bedrijfsvoering; zo kunnen we ook in de toekomst onze maatschappelijke opgaven uitvoeren.
  4. We ontwikkelen ons steeds meer als een samenwerkingspartner.
  5. Onze collega’s krijgen alle ruimte, vrijheid en het vertrouwen om onze huurders zo goed mogelijk te helpen. Elke dag opnieuw.

Deze ambities zijn als een kompas bij de keuzes die we maken. Meer weten? Lees dan ons Ondernemingsplan ‘Voel je thuis’ 2020-2023.