09
mei.

Woonbelevingsonderzoek van start

Domijn start samen met woningcorporaties De Woonplaats en Ons Huis maandag 9 mei met een woonbelevingsonderzoek. In het onderzoek staat centraal wat u als huurder vindt van uw woning en buurt. Al onze huurders ontvangen een e-mail met de vraag om de vragenlijst digitaal in te vullen.

Doet u mee?
Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. U heeft tot 22 mei de tijd om het onderzoek digitaal in te vullen. Daarna kan er ook telefonisch contact met u worden opgenomen. Het onderzoek ronden we begin juli af. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en uw gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt.

Kans op prijs

Onder alle deelnemers verloten we per corporatie 10 waardebonnen van € 50,- voor de Intratuin. Aan het einde van de vragenlijst kunt u toestemming geven om uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres aan ons te geven. Wij kunnen dan contact met u opnemen als u de prijs heeft gewonnen.

Wie voert dit onderzoek uit?
KWH, het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties, voert dit onderzoek uit. Informatie vindt u op www.kwh.nl/voor-huurders. De vragenlijsten worden verstuurd door DESAN Research Solutions.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met ons via 053 209 2 209 of stuur een e-mail naar info@domijn.nl.

a a