Werkzaamheden parkeerdek gebouw Oost

Vanaf maandag 29 augustus starten er renovatiewerkzaamheden aan het parkeerdek op gebouw Oost. Dit is nodig om het parkeerdek goed en veilig te blijven gebruiken.

Iedereen die normaal parkeert op het parkeerdek, kan hier blijven parkeren
Op de drukste ‘parkeerdagen’ is maximaal 60% van het parkeerdek bezet. De werkzaamheden nemen niet meer dan 40% van het parkeerdek in beslag. Dus ook op drukke dagen is er voor iedereen een parkeerplaats.

Alleen in de week van 29 augustus tot en met 2 september verwachten we minimale overlast   
Tijdens de eerste week van de werkzaamheden worden alle bouwmaterialen naar de bouwplaats gebracht. Hierdoor rijdt er in die eerste week meer verkeer, en dan met name vrachtwagens, rondom het pand. Ook staat er deze week een kraan op de bouwplaats om de materialen naar boven te hijsen. Het terrein rondom het parkeerdek wordt deels afgezet met bouwhekken voor de veiligheid. Verder verwachten we dat de werkzaamheden voor minimale geluidsoverlast zorgen.

Fase 1 wordt volgens de planning in de week van 12 december 2022 opgeleverd
Zonder tegenslagen zijn de werkzaamheden van de eerste fase voor de kerstvakantie klaar. De hele renovatie wordt in 3 fases uitgevoerd. Fase 2 start, als de weersomstandigheden dit toelaten, in februari 2023. Via deze pagina houden we je op de hoogte van de actuele status van de renovatiewerkzaamheden.

Heb je vragen over de renovatiewerkzaamheden? Stuur een mailtje naar info@domijn.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.