Fokuswoning aan de Breugelmansgaarde te huur

Een Fokuswoning is een aangepaste, rolstoeldoorgankelijke en gelijkvloerse woning met extra oppervlakte. Alle woningen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week via een alarm-intercomsysteem verbonden met een hulppost: de ADL-eenheid. Hulp is dus altijd in de buurt! 

Fokus Enschede Breugelmansgaarde
Aan de Breugelmansgaarde vind je 15 Fokuswoningen. De appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen van een verbouwde fabriek. Ze hebben 2, 3 of 4 kamers en een gezamenlijk terras op de bovenste verdieping. De woningen liggen aan de rand van het centrum van Enschede. Alle voorzieningen op het gebied van openbaar vervoer, gezondheid, cultuur, uitgaan en winkelen zijn binnen 10 minuten te vinden. Een gezellig marktplein met in de zomer diverse terrassen ligt op nog geen 5 minuten afstand. Elke dinsdag en zaterdag is er een markt.

De ADL-eenheid kan helpen bij lichamelijke verzorging, aan- en uitkleden, eten en drinken, toiletgang, eenvoudige verpleegtechnische handelingen en hand- en spandiensten. Je bepaalt hierbij zelf wanneer en hoe je geholpen wilt worden, 24 uur per dag. Wil je meer weten over de woning? Klik dan hier.

De woning is te huur via Fokus
De aangepaste huurwoning is van Domijn maar wordt via Fokus verhuurd. Heb je nog vragen over Fokus, jouw indicatie of heb je hulp nodig bij de aanmelding? Neem dan contact op met het Servicepunt Informatie en Aanmelding van Fokus. Hun telefoonnummer is (050) 521 72 72. Je kunt ook mailen naar servicepunt@fokuswonen.nl. Kijk voor meer informatie over Fokus op www.fokuswonen.nl.