Bezichtiging

YES! Je hebt van ons bericht gekregen dat je kandidaat bent voor een woning. Ineens gaat het wel heel snel. Waar moet je rekening mee houden en wat kun je alvast regelen?

Veel gevraagd over Bezichtiging

Hoe ziet een bezichtiging eruit?

Algemeen

Samen met een collega van Domijn en de huidige bewoner loop je door de woning heen. Stel gerust vragen en vergeet ook zeker de huidige bewoner niet te vragen of je dingen kan overnemen. Jullie spreken af bij de voordeur van misschien wel je nieuwe (t)huis.

Ik kan niet naar de bezichtiging komen. En nu?

Algemeen

Helaas kunnen we geen andere afspraak plannen, omdat er meer mensen uitgenodigd zijn. Misschien dat iemand anders voor je kan kijken? 

Wil je het ons wel laten weten als je niet komt of als er iemand anders voor je komt kijken? Kom je niet en heb je je ook niet afgemeld? Dan zetten we je MijnDomijn account op niet-actief. Je kunt ons bellen om je account weer aan te zetten.

Wat moet ik meenemen naar de bezichtiging?

Algemeen

Natuurlijk jezelf én misschien nog een vriend, vriendin, kennis of een familielid. Twee paar ogen zien meer dan één. En zo kun je misschien samen vast nadenken over waar de bank moet komen te staan. Heb je nog vragen die je graag wil stellen? Het kan handig zijn om een checklist of een vragenlijstje mee te nemen naar de bezichtiging. Heb je alle gegevens al verzameld? Neem ook die maar mee. Dan neemt onze collega ze meteen mee naar kantoor op de terugweg.