Inschrijven

Ben je op zoek naar een woning van Domijn? Schrijf je dan in als woningzoekende op WoningHuren.nl. Daar vind je al onze beschikbare woningen, parkeerplaatsen en garages. Om je in te schrijven, moet je 18 jaar of ouder zijn. Ook heb je een e-mailadres nodig. Het kost €25 om je in te schrijven. Je betaalt deze inschrijfkosten één keer.

Klik hier om naar WoningHuren.nl te gaan

Veel gevraagd over Inschrijven

Hoe kan ik me inschrijven?

Algemeen

Ben je op zoek naar een woning van Domijn? Schrijf je dan vanaf 28 maart in als woningzoekende op WoningHuren.nl. Daar vind je al onze beschikbare woningen, parkeerplaatsen en garages. Om je in te schrijven, moet je 18 jaar of ouder zijn. Ook heb je een e-mailadres nodig. Het kost €25 om je in te schrijven. Je betaalt deze inschrijfkosten één keer.

Klik hier om naar WoningHuren.nl te gaan

Wat houdt de tijdelijke maatregel voor grote eengezinswoningen in?

Algemeen

Het aantal reacties op grote eengezinswoningen in Enschede stijgt. Zelfs zo veel dat huishoudens van 3 personen of meer té vaak achter het net visten. Dat vraagt om een oplossing. We vinden het namelijk belangrijk dat ook deze gezinnen ruimte krijgen om fijn te wonen. Daarom wijzen we de grote eengezinswoningen, dat zijn woningen met minimaal drie grote slaapkamers, op dit moment anders toe.

Vanaf 1 juli 2021 kun je alleen op een grote eengezinswoning in Enschede reageren als je een huishoudgrootte van 3 of meer personen hebt. Bestaat je huishouden uit 1 of 2 personen? Dan kun je natuurlijk nog wel op kleinere eengezinswoningen of appartementen reageren, maar niet meer op de grotere eengezinswoningen.

We houden het aantal reacties op de woningen goed in de gaten. Zodra we zien dat de druk afneemt, stoppen we met deze maatregel.

a a