Zelf een reparatie plannen

Heb je een lekkende kraan of een defect slot waar een vakman naar moet kijken? Dat kan zeker. Klik op 'Reparatie plannen' onder 'Zelf regelen'. Lukt dit niet? Bel ons dan voor het maken van een afspraak via 053 209 2 209.

Veel gevraagd over Zelf een reparatie plannen

Wat moet ik doen bij wateroverlast of lekkage?

Algemeen

Heb je last van een grote waterlekkage in je woning? Wat vervelend! Draai direct de hoofdkraan dicht om zoveel mogelijk schade te voorkomen. Bel daarna met ons via 053 - 209 2 209. Ook buiten kantoortijden. Wij zorgen dat er zo snel mogelijk iemand naar je toe komt.

Voor kleine lekkages, die met een handdoek of emmertje in de hand te houden zijn, maak je gemakkelijk een afspraak voor een reparatie. Een waterlekkage voor de meter (bijvoorbeeld op straat) kun je melden bij Vitens: 0800-0359.

Welke reparaties kan ik doorgeven?

Algemeen

Een verstopt toilet? Scheefhangende deuren? Losse dakpannen? Er gaat wel eens iets kapot. Daarom heeft je woning regelmatig onderhoud nodig. Een deel van dat onderhoud doen wij. Voor andere reparaties ben je zelf verantwoordelijk. Ben je nou niet zo'n klusser of vind je het gewoon wel fijn om een paar handige klussers binnen handbereik te hebben? Als je kiest voor ons Thuis Plus Pakket dan lossen onze vakmannen veel voor je op. Benieuwd wie waar verantwoordelijk voor is? Klik hier voor een handig overzicht. 

Heb je geen Thuis Plus Pakket? Dan moet je voor sommige dingen zelf aan de klus. Je kan natuurlijk ook alsnog een Thuis Plus Pakket afsluiten. 

Kan ik een afspraak maken met de technisch consulent?

Algemeen

Soms is een probleem niet op te lossen met het gereedschap in onze bussen en is er net iets meer nodig dan alleen een tochtstrip of een spijker. Voor alle technische dingen die groter zijn dan een normale reparatie plannen we graag een inspectie in met onze opzichter. Hij of zij kijkt met je naar het probleem en zoekt naar een mogelijke oplossing. Bel je ons even via 053 - 209 2 209 om een afspraak te maken?

Wie is verantwoordelijk voor het onderhoud?

Algemeen

Een verstopt toilet? Scheefhangende deuren? Losse dakpannen? Er gaat wel eens iets kapot. Daarom heeft je woning regelmatig onderhoud nodig. Een deel van dat onderhoud doen wij. Voor andere reparaties ben je zelf verantwoordelijk. Ben je nou niet zo'n klusser?  Of vind je het gewoon wel fijn om een paar handige klussers binnen handbereik te hebben? Als je kiest voor ons Thuis Plus Pakket dan lossen onze vakmannen veel voor je op. 

In de Woonwijzer - Onderhouds-ABC zie je precies wie waar verantwoordelijk voor is. Handig he?