Hulp bij betalen

Heb je vragen over het betalen van je huur of de afrekeningen van stook- en servicekosten? Of kun je onverwachts de huur niet betalen en krijg je hierdoor mogelijk een huurachterstand? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag. Samen kijken we hoe de huurachterstand is ontstaan én wat de beste oplossing is.

Veel gevraagd over Hulp bij betalen

Wat te doen bij een huurachterstand?

Algemeen

Huurachterstand is heel vervelend en brengt de nodige stress met zich mee. Kun je de huur onverwachts niet betalen? Of merk je dat je een beetje hulp nodig hebt? In zo'n situatie kun je altijd bij ons terecht voor advies en hulp. Wij kijken dan samen hoe de huurachterstand is ontstaan en welke oplossing het best bij jou past.

Wat te doen bij betalingsproblemen?

Algemeen

Betalingsproblemen zijn niet fijn. Het helpt om dit vooral zo snel mogelijk aan te pakken. Je kan ons altijd bellen voor hulp en advies. Als je dat wil maken we een afspraak met je. Misschien kunnen we je telefonisch alvast wat tips geven. We zoeken graag samen naar de oplossing.

Hoe houd ik overzicht over mijn geld?

Algemeen

Soms is het lastig om overzicht te houden over wat je uitgeeft en wat er aan geld op je rekening binnenkomt.

Met ons huishoudboekje zet je op een eenvoudige manier je inkomsten en uitgaven op een rijtje. Zo zie je precies wat je overhoudt aan het eind van de maand. Klik hier om ons huishoudboekje te bekijken.