Twijnerstraat 65 - Haaksbergen

€ 249.000 k.k.

Reageren op deze woning
Ten Hag
053-8506070
domijn@tenhag.nl
Type
Gezinswoning
Slaapkamers
3
Bouwjaar
1964
Kamers
4
Etage

Begane grond

Oppervlakte
81 m²

Omschrijving van de woning

 

Op een gewilde plek in Haaksbergen gelegen leuke starterswoning. Het betreft een hoekwoning met bijzonder royale zonnige tuin en een grote vrijstaande garage. Parkeermogelijkheden op eigen terrein.
Royale doorzon woonkamer en een dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot de zonnige tuin met achterom. Er zijn op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een eenvoudige badkamer met wastafel en douche. Vlizo trap naar de zolder waar zich de CV opstelling bevindt.
Deze woning zal verduurzaamd worden opgeleverd. De werkzaamheden die gaan plaatsvinden zijn o.a. spouwmuurisolatie, dakisolatie, vervangen dakraam, HR++ glas en een nieuwe geïsoleerde voordeur.

Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast, toiletruimte, kelderkast en trapopgang. Doorzon woonkamer en een dichte keuken.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 voorzien van inbouwkasten, badkamer voorzien van douche en wastafel.

Zolder: ruime bergruimte met CV opstelling.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1964;
- Woonoppervlakte circa 90 m²;
- Grote kavel van 420 m²
- Huidig energielabel E

Aanvullende verkoopvoorwaarden:
- In de te sluiten koopovereenkomst zal een ouderdoms- en een asbestclausule opgenomen worden.
- In de te sluiten koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen worden.
- Verplichting tot zelfbewoning en verbod op doorverkoop in de eerste twee jaren na eigendomsoverdracht.
- Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste). Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een "ondertekende overeenkomst".

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.nl

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

 

a a