Nassaustraat 30 -4 - Enschede

€ 319.000 k.k.

Reageren op deze woning
Ten Hag
053-8506070
domijn@tenhag.nl
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Bouwjaar
2003
Kamers
3
Etage

Begane grond

Oppervlakte
90 m²

Omschrijving van de woning

Op een fraaie locatie, rustig gelegen en op loopafstand van het centrum, bieden wij u dit 3-kamerappartement met ruim terras aan in het keurige appartementencomplex ''de Plaay''. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Het ruime terras (ca. 19 m²) ligt op het zuiden en de voorzijde grenst aan een plantsoen.

Indeling:
Entree, hal, toilet met fontein, ruime woonkamer met Frans balkon, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en wastafel, berging met wasmachine-aansluiting en CV-opstelplaats.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 90 m².
- Bouwjaar 2003.
- Fijne woonomgeving.
- Volledig geïsoleerd.
- De servicekosten bedragen ca. € 105,-- per maand.

Aanvullende verkoopvoorwaarden:
- Verplichting tot zelfbewoning en verbod op doorverkoop in de eerste twee jaren na eigendomsoverdracht.
- Er zal een niet-zelfbewoningsclausule in de te sluiten koopovereenkomst worden opgenomen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

a a